*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Suport rola servetele, Stop

99,00 lei
Cod produs: VC-PR003-1MC-000



5% Reducere la abonare newsletter
Livrare Gratuita peste 300 lei, cu exceptia produselor supradimensionate.

Uneori, suportul pentru rola de servetele, isi face de cap si nu te ajuta sa iti iei cantitatea de servetele dorita. Cu suportul Stop poti sa uiti de aceasta problema: datorita butonului din partea de sus, prin simpla apasare cu mana, poti sa decizi cand sa opresti miscarea circulara si sa rupi cu usurinta cantitatea de servetele dorita.

0 Review
Brand Blim+
Culoare alb
Dimensiuni produs Ø 16 cm x h 34 cm
Greutate 354 g
Material plastic (PP)
Caracteristici Intreaga colectie este proiectata si produsa 100% in Italia, avand in prim plan un design inovativ si functional. Produsele sunt prietenoase cu mediul fiind 100% reciclabile. Produsele sunt non-toxice si antibacteriene, rezistente la soc si durabile in timp. Toate produsele sunt complementare.

Colectia Create - Creativitate si pasiune: placerea de a crea in armonie. Culoarea, functionalitatea si versatilitatea se unesc pentru a crea elemente cu un design autentic si unic, conceputa pentru bucatarie si pentru prepararea mancarurilor, nascuta pentru a infrumuseta micile gesturi zilnice. Rezultatul este o colectie iconica si incluziva, Colectia Create, care imbratiseaza diferite tipuri de bucatarii si stiluri de viata. Obiectele sunt placute la atingere si se caracterizeaza prin culori captivante si in tendinta, trei dintre culori fiind inspirate din natura – ocean, padure si desert – in diferite nuante pentru a fi usor de asortat, niciodata monotone dar intotdeauna moderne.

Adauga Review
Adauga Review
Adauga Review

Vizualizate recent