*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Carafa Hydra, 1,7 litri

89,00 lei
Cod produs: VC-CF004-17MA-000



5% Reducere la abonare newsletter
Livrare Gratuita peste 300 lei, cu exceptia produselor supradimensionate.

In centrul mesei, un accesoriu care aminteste de geometriile curate si solemne ale unor coloane grecesti antice. Ideal pentru momente in aer liber deoarece este usoara si rezistenta la socuri dar capabila sa ofere o nota de prospetime oricarui tip de mise en place.

0 Review
Brand Blim+
Capacitate 1,7 litri
Culoare alb
Dimensiuni produs L 16 cm x l 11 cm x h 24 cm
Greutate 111 g
Material plastic (PP)
Caracteristici Intreaga colectie este proiectata si produsa 100% in Italia, avand in prim plan un design inovativ si functional. Produsele sunt prietenoase cu mediul fiind 100% reciclabile. Produsele sunt non-toxice si antibacteriene, rezistente la soc si durabile in timp. Toate produsele sunt complementare.

Nuantele si formele sublime ale clasicelor coloane grecesti sunt de o frumusete atemporala – iar aceasta este inspiratia ce a stat la baza genezei gamei Paestum. Suprafata canelata si opaca colecteaza lumina si o reflecta, moduland umbra cu delicatete si eleganta. Forma conica si regulata a recipientelor pentru servirea mesei – fara fata sau spate – face ca mancare asezata pe masa sa fie vizibila si disponibila pentru toata lumea. Cele trei inaltimi ale produselor din colectia Paestum sunt proportionate cu intelepciune: fiecare este dubla fata de cealalta pentru a putea crea o masa armonioasa cu elemente ce se afla in perfecta simbioza. Cele sase culori se completeaza in acelasi mod armonios, cu discretie, lasand mancarea in centrul atentiei.

Adauga Review
Adauga Review
Adauga Review

Vizualizate recent